Bývalý francúzsky reprezentant chce oprášiť kopačky: Som pripravený hrať zadarmo!

Djibril CisseDjibril Cisse Zdroj: SITA

PARÍŽ - Známy francúzsky futbalista Djibril Cissé vyhlásil, že by sa rád vrátil do najvyššej ligovej súťaži Ligue 1. Tento 38-ročný skúsený útočník ukončil profesionálnu kariéru v roku 2015 kvôli početným zraneniam.

Následne sa v roku 2017 vrátil k futbalu, keď sa upísal švajčiarskemu tímu Yverton. Neskôr si to Cissé nasmeroval do talianskej Vicenze. Momentálne je Cissé bez futbalu, ale podľa vlastných slov by sa najradšej vrátil do francúzskej ligy, pretože ho neustále prenasleduje veľký hnev. Autor 96 ligových gólov vyhlásil, že svoje služby ponúka aj zadarmo, pretože chce len jedno, zaokrúhliť svoje strelecké štatistiky vo francúzskej lige na rovnú stovku gólov.
 
"Tá stovka ma popravde prenasleduje. Stále na to myslím, chýbajú mi len štyri góly. Veľmi ma to hnevá. Viem, že som tvrdohlavý, ale keď niečo chcem, tak to dosiahnem. Som pripravený sa vrátiť a hrať bez odmeny, takže pre klub by som nebol žiadnou príťažou," uviedol tento doslova futbalový cestovateľ, ktorý v minulosti obliekal dresy klubov ako Auxerre, Liverpool, Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, Queens Park Rangers, Al-Gharafa, alebo Bastia.
Viac o téme: Djibril Cissé
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy