Petrovický zhodnotil ďalšiu prehru s Českom: Bolo to o súbojoch, o prehratých buly

Róbert PetrovickýRóbert Petrovický Zdroj: TASR - Martin Baumann

BRNO - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov prehrali aj v treťom, záverečnom prípravnom zápase s českými rovesníkmi. Mladí Slováci si pripísali proti ČR prehry aj v piatok (2:6) a nedeľu (0:4).

Zverenci trénera Róberta Petrovického podľahli v pondelok v športovom centre Lužánky v Brne súperovi 1:3. Najbližšie slovenských juniorov čaká od pondelka 17. augusta päťdňový výcvikový tábor v Žiari nad Hronom. Od ďalšieho pondelka 24. augusta sa presťahujú do Bratislavy, odkiaľ by sa mali presunúť na turnaj do Hodonína. Konanie podujatia bude závisieť od vývoja situácie ohľadom pandémie koronavírusu.

"V porovnaní s druhým zápasom to bolo takmer ako cez kopirák. Tri fauly v útočnom pásme, tri inkasované góly... Museli sme potom mužstvo nejakým spôsobom naštartovať. Druhá tretina už bola z našej strany trochu lepšia. Bolo to o súbojoch, o prehratých buly, po ktorých sme museli naháňať puky. Škoda šancí, najmä v druhej tretine sme mali dve šance, ktoré ak by sme využili, tak by to možno nakoplo mužstvo. Búšili sme, ale nespadlo to tam, až v závere v presilovke. Po všetkých tých zrušených reprezentačných akciách sme však radi, že sme mohli odohrať tieto tri zápasy. Súper mal svoju kvalitu, samozrejme, s výsledkami sme nespokojní," povedal tréner Slovákov Róbert Petrovický pre hockeyslovakia.sk.

Viac o téme: Slovensko Česko Róbert Petrovický
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: TASR - Martin Baumann
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy