VIDEO Obrovská hviezda NHL prirovnala Cháru k tanku: Keď som ho zbadal, dostalo ma to!

Tyler Seguin ešte v drese Bostonu BruinsTyler Seguin ešte v drese Bostonu Bruins Zdroj: SITA/AP/Michael Dwyer

EDMONTON - Zdeno Chára a zámorská NHL, to jednoducho ide k sebe. Keď sa pozriete na množstvo rokov, ktoré kapitán Bruins odohral v najlepšej hokejovej lige sveta a akú podstatnú úlohu rok čo rok zohráva, je to až neuveriteľné. O svoje prvé spomienky na stretnutie s ním sa podelil Tyler Seguin, ktorý na neho narazil, keď bol iba 18-ročným zelenáčom. Stretnutie mu vyrazilo dych.

I keď množstvo fanúšikov pozná Tylera Seguina ako hráča Dallasu Stars, svoje začiatky absolvoval v Bostone. Za Bruins odohral 3 sezóny a okamžite sa stal dôležitou súčasťou tímu. Niektorým hráčom robí skok do mužského hokeja problém, ale on ho zvládol na jednotku. "Pamätám si na jeden z mojich prvých tréningov v Bostone, keď som zbadal takého Zdena Cháru. Už som videl mnoho urastených hráčov, ale keď stretnete jeho... Hlavne, keď máte iba 18 rokov. Musíte sa rýchlo prehodiť z mládežníckeho hokeja do mužského," zaspomínal si počas voľného dňa play-off Seguin.

43-ročného obrovitého kapitána Bostonu prirovnal mimo iného aj k tanku. Bolo cítiť, že na neho toto stretnutie urobilo dojem: "Neviem, ako ho mám nazvať, ale je viac ako len človek. Je veľký a robustný. Je ako zviera alebo tank. Tak isto je to však prvotriedny vodca. Mať toto všetko v jednom chlapovi... Musím povedať, že ma to dostalo."

 

 

Viac o téme: Zdeno Chára Boston Bruins Tyler Seguin
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/Michael Dwyer; VIDEO: Twitter - NHL
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy