Takmer prišiel o oko, na viečku má 90 stehov: Boychuk po hororovom zranení pobavil fanúšikov

Johnny Boychuk utrpel nepríjemné zranenieJohnny Boychuk utrpel nepríjemné zranenie Zdroj: SITA/AP - Kathy Willens

NEW YORK - Kanadský hokejista Johnny Boychuk potreboval 90 stehov na zašitie viečka, no neutrpel žiadne zranenie oka. Vo štvrtok to vyhlásil prezident a generálny manažér tímu zámorskej NHL New York Islanders Lou Lamoriello.

Boychuk mal obrovské šťastie. Na prvý pohľad hrôzostrašne vyzerajúce zranenie malo nakoniec šťastnú dohru a kanadský veterán by mal byť podľa všetkého v poriadku. Samotný hokejista sa už stihol podeliť o svoje pocity s vystrašenými fanúšikmi na sociálnych sieťach.

"Vďaka všetkým za pozitívne správy a myšlienky. Som za ne nesmierne vďačný. Prosím neverte zlým zvestiam o mne. Korčuľa mi našťastie prerezala len viečko. Ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď, ale nefungovalo mi odomknutie mobilu pomocou rozpoznania tváre. Ešte raz vďaka všetkým," vyjadril svoje emócie zadák NY Islanders, ktorý vtipnou hláškou fanúšikom vyčaroval úsmev na perách.

Tridsaťšesťročný bek sa zranil v stredajšom zápase s Montrealom (2:6), keď ho v polovici záverečnej časti zasiahol nechtiac korčuľou do tváre Artturi Lehkonen. "Je v poriadku, neutrpel žiadne zranenie oka. Korčuľa našťastie trafila iba viečko, potreboval však 90 stehov, aby mu to napravili. Postaral sa o to plastický chirurg," uviedol Lamoriello.

Boychuk utrpel zranenie, keď boli aj s Lehkonenom pred bránkou Islanders a fínsky útočník náhle spadol dopredu, pričom mu vyleteli nohy do vzduchu a práve korčuľa zasiahla Boychukovu tvár. "Bude v poriadku, je to len otázka času," dodal Lamoriello.

Johnny Boychuk utrpel nepríjemné Galéria fotiek (7) Zdroj: SITA/AP - Kathy Willens

Viac o téme: New York Islanders Johnny Boychuk Montreal Canadiens Artturi Lehkonen
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Kathy Willens; VIDEO: Youtube/Frenzy
  • Zdroj: TASR, športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy