Hviezda Tottenhamu čaká na ponuky od španielskych gigantov, PSG si vyhliadlo náhradu za Buffona

Radosť hráčov TottenhamuRadosť hráčov Tottenhamu Zdroj: SITA/AP/Antonio Calanni

BRATISLAVA - Letné obdobie prináša so sebou v rámci otvoreného prestupového okna mnohé špekulácie. Na programe dní je pre fanúšikov futbalu najbližšie turnaj Copa América a mimo iného vrcholí Liga národov. Samozrejme na klubovej úrovni už pomaly prebiehajú prípravy na budúcu sezónu, ktoré sa týkajú práve letných posíl.

Podľa anglického periodika The Guardian musí Real Madrid vyplatiť Chelsea za hviezdneho Edena Hazarda minimálne 100 miliónov eur. Belgický špílmacher priznal, že triumf v Európskej lige je pre neho pekná rozlúčka za kariérou v londýnskom klube, ale Chelsea ho neuvoľní, kým prezident bieleho baletu Florentino Peréz nezaplatí požadovanú sumu. Iné zdroje hovoria, že obidva kluby sa už priblížili finálnej dohode.
 
Francúzsky denník L'Équipe tvrdí, že Paríž Saint-Germain sa po odchode talianskeho veterána Gianluigiho Buffona zameral na španielsku jednotku Manchesteru United Davida De Geu. Opora červených diablov sa stále nevie s klubom z Old Trafford dohodnúť na novej zmluve, takže De Geova budúcnosť v tomto prípade zostáva otvorená. Jeho odhadovaná cena sa pohybuje na úrovni okolo 65 až 80 miliónov eur.
 
David De Gea Galéria fotiek (4) Zdroj: manutd.com

Kreatívny záložník Tottenhamu Christian Eriksen v rozhovore pre dánske denníky priznal, že je pripravený prijať novú výzvu v podobe prestupu do iného klubu. 27-ročný futbalista je na radare Realu Madrid a Barcelony. Spurs však svoju hviezdu nepredajú za menej ako 80 miliónov eur.
 
Talianske periodikum Calciomercato prinieslo informácie podľa ktorých Inter Miláno rokuje s Manchesterom United o predaji belgického útočníka Romelua Lukakua. Práve Lukaku má byť prvou posilou nového manažéra Antonia Conteho, ktorý vo funkcii nahradil Luciana Spallettiho. Problémom môže byť prestupová suma, keďže prvá ponuka Interu sa mala pohybovať vo výške približne 50 miliónov eur, ale United si svojho kanoniera cenia na minimálne 75 miliónov eur. Do úvahy prichádza aj možnosť výmeny belgického kanoniera za argentínskeho útočníka Maura Icardiho. Lukaku by sa tak mohol stať novým spoluhráčom slovenského reprezentanta Milana Škriniara.
 
Romelu Lukaku prejavil strelecké Galéria fotiek (4) Zdroj: Twitter/Manchester United

Spravodajstvo RAC1 tvrdí, že Barcelona nie je ochotná ponúknuť talentovanému obrancovi Matthijasovi de Ligtovi viac ako 9 miliónov eur ročne. Naopak kluby ako Manchester United, Juventus Turín, či Paríž Saint-Germain sú ochotné rokovať aj o lukratívnejšom plate. Klenot Ajaxu Amsterdam je na radare všetkých popredných európskych klubov vrátane Bayernu Mníchov, či Liverpoolu. 
Viac o téme: Manchester United Bayern Mníchov FC Barcelona Real Madrid
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/Antonio Calanni
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy