Terminátor Vémola trénuje so stehmi tri dni po operácii: Jediný, koho zabijem, bude Baba Jaga!

Karlos Terminátor VémolaKarlos Terminátor Vémola Zdroj: TASR - Jakub Kotian

PRAHA - Karlos Vémola, ktorého v ostro sledovanom zápase storočia porazil Attila Végh, neostáva nič dlžný svojej povesti a prezývke Terminátora. Šesť týždňov pred vyhroteným zápasom s Václavom Mikulášekom alias Baba Jaga musel na operáciu, ale ani tá ho v príprave na prestížny MMA súboj nezastavila.

Vémola si nešťastne poranil koleno pri jednom zo sparingov v pražskom Reinders gyme a vyšetrenia odhalili odtrhnutý meniskus a Terminátor sa tak rozhodol pre okamžitý operačný zákrok. Ten prebehol podľa plánov, ale českú hviezdu bojových umení teraz čaká 14-dňová rehabilitácia. Vémola však od svojho cieľa ukončiť Babu Jagu hneď v prvom kole neustúpil, a tak sa okamžite vrhol na tréning, s čím sa pochválil fanúšikom na sociálnej sieti. 

Terminátor do Instastories pridal zábery z tréningu, na ktorý sa odhodlal už tri dni po operácii ešte so stehmi v kolene. "Dnes máme tretí deň od operácie, ešte mi z toho trčia stehy. Ale doktor hovoril, nech to nešetrím a hýbem sa. Keď hýbať, tak hýbať," uviedol na úvod videa prvý český muž v najprestížnejšej organizácii UFC, ktorý okamžite zasadol na Air Bike. 

Koleno pri šľapaní pochopiteľne cítil, ale verí, že postupne sa zvyšujúca fyzická námaha ho ešte viac zocelí. "Nie je to žiadna sláva, ale Andrej vždy hovorí, že čo ťa nezabije, to ťa posilní. Začínam makať, dám si ľahkých 20 minút a jediný koho zabijem, bude Baba Jaga," poslal rázny odkaz najbližšiemu súperovi. Ten ho podľa vlastných slov nemá čím prekvapiť a 26. septembra na galavečere Oktagon 17 iné ako svoj triumf Terminátor neočakáva. 

Nezaháľa ale ani jeho súper Baba Jaga, ktorý sa pripravuje na veľký súboj aj v spolupráci s Véghom, ktorý na Terminátora našiel rýchly recept. Mikulášek pred pár dňami poďakoval Spartakus Fight Gymu za priateľský prístup a pomoc a na viacerých fotkách sa objavil práve po boku slovenského víťaza zápasu storočia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vasek Baba Jaga Mikulasek (@vasekmiku),

Viac o téme: MMA Karlos Terminátor Vémola Baba Jaga Václav Mikulášek
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: TASR - Jakub Kotian; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy