Kontroverzný McGregor si sype popol na hlavu: VIDEO Bola to hlúposť, chcem byť príkladom!

Conor McGregorConor McGregor Zdroj: SITA/AP/John Locher; Profimedia

DUBLIN – Írsky gladiátor Conor McGregor patrí k najpopulárnejším športovcom na svete. Zápasník MMA je neoddeliteľnou súčasťou bojových športov, no v posledných týždňoch sa zviditeľňuje skôr nepochopiteľnými excesmi, než fenomenálnymi výkonmi.

Posledným incidentom, ktorý šokoval každého priaznivca známeho bojovníka, bola úplne zbytočná bitka v jednom z dublinských barov, ktorá obletela celý športový svet. Kontroverzný športovec sa znížil na fyzické napadnutie staršieho pána, ktorý odmietol ochutnať populárnu whiskey, ktorú Conor McGregor propaguje. Pán opakovane odsunul pohár, čo profesionálny zápasník nenechal len tak.

Dnes si McGregor sype popol na hlavu, čo jasne potvrdzujú jeho vyjadrenia pre známy portál ESPN. "Bola to hlúposť. Ten pán si zaslúžil, aby si užil svoj čas v bare. Lenže potom to prišlo..." nechal sa počuť rodák z Crumlina. "Musím za to vziať zodpovednosť. Dlžím to ľudom, ktorí ma podporujú, svojej matke, môjmu otcovi, mojej rodine. Nie preto, kto som. Veď bojové umenie som si zvolil práve preto, aby som sa podobným scenárom bránil," tvrdí McGregor.


Čítajte aj: Škandalózny McGregor sa chce vrátiť vo veľkom štýle: Toto by si nenechal ujsť žiaden fanúšik!


Padni komu padni

Mentálny kolaps 31-ročného bojovníka nezostal bez povšimnutia a celý incident vyšetruje aj írska polícia. "Nech sa stane čokoľvek, postavím sa tomu čelom. Zaslúžim si to. Nebudem sa skrývať. Pre človeka v mojej pozícii je to absolútne neakceptovateľné správanie," priznal McGregor, ktorý následne dodal. "Musím prestať reagovať na provokácie. Ľudia sa ma snažia nachytať, ale som snáď ryba, alebo som veľryba? Musím byť pokojný, chcem byť príkladom," zakončil svoju úprimnú spoveď McGregor.

Viac o téme: Conor McGregor
  • Autor: © Zoznam/ps
  • FOTO: SITA/AP/John Locher; Profimedia; VIDEO: YouTube/ESPN
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy