VIDEO Sagan si opäť ukradol celú šou pre seba: Aha, čo vyviedol v poslednej etape

Na snímke zľava slovenský cyklista Peter Sagan v zelenom drese vedúceho pretekára v priebežnom poradí v bodovacej súťaži, kolumbijský cyklista Egan Bernal v žltom drese vedúceho pretekára v priebežnom poradí a francúz Julian Alaphilippe jazdia spoluNa snímke zľava slovenský cyklista Peter Sagan v zelenom drese vedúceho pretekára v priebežnom poradí v bodovacej súťaži, kolumbijský cyklista Egan Bernal v žltom drese vedúceho pretekára v priebežnom poradí a francúz Julian Alaphilippe jazdia spolu Zdroj: TASR/AP/Thibault Camus

PARÍŽ - Tím Ineos sa po 106. ročníku Tour de France stal z historického pohľadu vôbec prvým tímom, ktorý má štyroch rôznych víťazov najslávnejších pretekov sveta. Po Bradleym Wigginsovi, Chrisovi Froomovi a Geraintovi Thomasovi sa z celkového prvenstva tentokrát raduje 22-ročný Egan Bernal.

Ako býva zvykom, od štartu záverečnej 21. etapy Tour s tradičným dojazdom na Elyzejských poliach si pretekári v popredí s majiteľmi dresov užívali uvoľnenú jazdu smerom do Paríža. Rozdávalo sa šampanské, robili sa spoločné fotky a cyklisti družne debatovali. Svoju chvíľu slávy si užíval aj tím Ineos, ktorý pomohol mladučkému Bernalovi k celkovému víťazstvu. V tom sa však za nimi zjavil Sagan, ktorý opäť pobavil divákov a pozornosť na moment strhol na seba.

Viac o téme: Tour de France Peter Sagan Ineos
  • Autor: © Zoznam/Mg
  • FOTO: TASR/AP/Thibault Camus; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: športky, TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá