VIDEO Neymar venoval gól zosnulej legende: Je to smutná správa pre svetový šport, pre nás všetkých

Neymar vzdal hold Kobymu BryantoviNeymar vzdal hold Kobymu Bryantovi Zdroj: SITA/AP Photo/Michel Spingler

PARÍŽ - Keď brazílsky futbalista Neymar v 52. min nedeľňajšieho zápasu 21. kola francúzskej Ligue 1 na ihrisku Olympique Lille spečatil víťazstvo parížskeho St. Germain (2:0), pri gólovej oslave vzdal hold legendárnemu americkému basketbalistovi Kobemu Bryantovi. Niekdajší dlhoročný hráč tímu NBA Los Angeles Lakers v nedeľu tragicky zahynul vo veku 41 rokov pri havárii vrtuľníka v Kalifornii.

Neymar, ktorý v stretnutí skóroval dvakrát, po premenenom pokutovom kope so smútkom na tvári zdvihol dva prsty na pravej a štyri na ľavej ruke ako znak čísla 24, ktoré Bryant nosil na drese počas svojej fenomenálnej kariéry. Vzápätí sa ešte za Bryanta pomodlil.

Brazílsky zakončovateľ po skončení duelu priznal, že správu o Bryantovom tragickom skone sa dozvedel v priebehu prestávky. "Na chvíľu som si išiel pozrieť správy na sociálnych sieťach a prečítal som si, že Kobe je mŕtvy. Je to smutná správa pre svetový šport a pre nás všetkých, nielen pre fanúšikov basketbalu. Poznali sme sa, preto som si po strelenom góle spomenul na Kobeho. Dúfam, že odpočíva v pokoji," povedal 27-ročný Neymar.

Viac o téme: Neymar Paríž Saint-Germain Kobe Bryant
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP Photo/Michel Spingler; VIDEO: youtube.com
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy