Na SZĽH sa sputila lavína kritiky: Šatan zakrýva to, čo sám kritizoval!

Miroslav Šatan a Martin KohútMiroslav Šatan a Martin Kohút Zdroj: Športky - Vlado Anjel

BRATISLAVA - Stredajšia tlačová konferencia Slovenského zväzu ľadového hokeja k zasadnutiu výkonného výboru SZĽH spustila ďalšiu vlnu kritiky. Tentoraz vyjadrili svoj názor fanúšikovia, ktorí odsúdili konanie generálneho manažéra Miroslava Šatana i členov samotného Výkonného výboru.

Šatan a členovia Výkonného výboru vydávali na tlačovej konferencii spoločné oficiálne stanovisko na základe nedávnych udalostí, spojených s verejnou kritikou trénera hokejovej reprezentácie do 20 rokov dvoma jeho zverencami. "Nemôžeme súhlasiť s takým konaním, keď hráč verejne vyčíta akýkoľvek krok, ktorý tréner urobí, zhadzuje ho, kritizuje v médiách, či na sociálnych sieťach, diktuje si podmienky, za ktorých je ochotný hrať, prípadne si sám určuje pozície, na ktorých je ochotný hrať a na ktorých ochotný hrať nie je," uvádza sa v stanovisku. Šatan zároveň dodal, že ho neprekvapil výsledok Slovenska na šampionáte.

To rozhorčilo fanúšikov, ktorí vyjadrili svoj názor sociálnych sieťach. Na paškál si zobrali práve aj najväčšieho "hokejového miláčika" Miroslava Šatana:

"Pán Šatan, zdá sa, že pokračujete v zabehnutých koľajách svojich predchodcov. Nič sa nemení, len Bokroš a jemu podobní ostávajú," napísal Ľuboš.

"Hokej stále padá na dno, pretože kryjete chrbát takýmto trénerom. To musíte zažiť a nie kritizovať spoza stola," ozval sa ďalší fanúšik. "Nechce sa mi veriť, že pán Šatan zakrýva to, čo sám kritizoval," udivene komentoval hokejový nadšenec.

"Z pána Šatana som sklamaný. Chce to vyriešiť diplomaticky a tým pádom bude všetko OK. Tréner ide preč, hráči a verejnosť budú mať pocit zadosťučinenia skutok sa nestal. Samozrejme, že hráči by nemali kritizovať trénera verejne, ale poukazujú na to, že ten problém je už roky, čo potvrdili aj starší hráči, no nikto nič neurobil. Tak ako sa o tom mohla dozvedieť verejnosť? A ak to vedeli hráči, tak pán Šatan a pán Kohút nič netušili? Smutné pán Šatan, považoval som vás za inteligentného človeka," komentoval príspevok na sociálnej sieti Stanislav. 

Po MS v Kanade sa na Ernesta Bokroša spustila lavína kritiky, ktorú odštartoval statusom na sociálnej sieti útočník Martin Pospíšil. Devätnásťročný útočník sa verejne sťažoval na fungovanie reprezentácie počas majstrovstiev sveta v Kanade. Podporil ho aj spoluhráč Miloš Fafrák, ktorý zdieľal svoju nespokojnosť s fungovaním projektu HK Orange 20. Bokroša následne verejnosť i niektorí jeho niekdajší zverenci spájali aj s údajnou korupciou. Na tlačovej konferencii skúsený tréner všetky obvinenia odmietol. Pospíšilove či Fafrákove tvrdenia nepotvrdili ani spoluhráči Marin Fehérváry a Marek Korenčík.

Viac o téme: Miroslav Šatan SZĽH Martin Kohút
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Športky - Vlado Anjel
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy